Karakterer og klagerett

Standpunktkarakterer vil bli satt og publisert i SkoleArena onsdag 9. juni. Halvårskarakterer settes og publiseres onsdag 16. juni.

Karakterutskrift på papir - Klikk for stort bilde

Det er kun formell klageadgang på standpunktkarakterer, orden og atferd og vedtak på ikke vurderingsgrunnlag. Du bør begrunne hvorfor du klager. Om du vurderer å klage skal du først få en begrunnelse fra faglærer før du eventuelt sender klageskjema til: breivang.vgs@tffk.no. Ny frist på 10 dager gjelder fra du har fått begrunnelse fra faglærer. Det er ikke klagerett på halvårskarakterer.

Mer om klagerett og klageskjema finner du her: https://www.tffk.no/tjenester/skole-og-opplaring/klage/
Siste frist for å klage er 19. juni.

Vg3-elever har tilbud om en "Hurtigklagefrist" på standpunktkarakterer. Dette gjelder karakterer som kan ha betydning for hovedopptaket for Samordna opptak til høyere utdanning. Fristen for hurtigklage til skolen er fredag 11. juni kl. 15.00.

Elevene vil finne karakterene sine under Karakterer og Orden og atferdskarakter under Fravær og orden/atferdsmerknad i SkoleArena.