70-års jubileum!

Markering av Breivangs sytti år som utdanningsinstitusjon i Tromsø.

Elevundersøkelsen

Informasjon til foreldre om Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen

Informasjon til elever i videregående opplæring

Insta-stylist på Breivangbesøk

Artisten og stylisten Guy-Tang med 5 millioner følgere på Instagram og youTube, tar styringen i frisøsalongen på Breivang.

Foresattetilgang i VIS

Informasjon til foresatte om innlogging og tilgang i Visma InSchool

Foreldremøter for Vg1 og Vg2

Informasjonen som ble presentert på foreldremøtene kan du lese her.

Informasjon i forbindelse med streik

Utdanningsforbundet har meldt plassfratredelse for 27 pedagoger ved Breivang videregående fra og med mandag 29. august. Les viktig informasjon for deg som elev.

Skolestart mandag 22. august

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til nytt skoleår! Elevene møter til ulike tidspunkter.

Refusjon av skyssutgifter

Elev eller foresatt kan søke om å få refundert billettkjøp eller bruk av privat transportmiddel i forbindelse med skoleskyss.

Besøk oss før skolen starter

Til deg som skal starte på Breivang vgs og er spent på skolestart. Vi ønsker å tilby en MYK SKOLESTART som kan gi deg mulighet til å bli kjent og mer trygg på hva som venter på Breivang videregående.