Klargjøring om vaksinering

Elever som er nærkontakter og som skal drive med hjemmetester kan møte på sin ordinære time til vaksinering så lenge de ikke har testet positiv og de ellers ikke har symptomer på luftveisinfeksjon.

Foreldremøter

Foresatte til elever på Vg1 og Vg2 kalles snart inn til møte.

Hjemmetesting

Til deg som skal ta covid-19 test hjemme. Her finner du nødvendig informasjon til elever og foresatte.

Elevkontrakt

Alle elever må signere skolens elevkontrakt. Er du under 18 år må dine foresatte signere.

Skolestart

Skolestart er mandag 23. august. Tidspunktene for oppmøte varierer for de ulike trinnene.

Viktig informasjon om skoleskyss

Videregåendeelever som vil ha garantert skoleskyss til skolestart må søke før 2. august 2021.

Grønt nivå

Skolene i Tromsø er nå på grønt nivå.

Jod-tabletter

Tromsø kommune deler ut jod-tabletter til skolene, inkludert videregående skoler.

Russe-afterski

I glade skidresser og raske briller hadde Breivangrussen afterski utenfor skolen.

Tilbake til normalt gult nivå

Regjeringen trekker tilbake tiltakene som ble innført før påske. Fra og med mandag 19.04 er vi tilbake til «normalt» gult nivå.