Lærer hjemme

Lærer som underviser i klasserommet hjemmefra - Klikk for stort bildeSusanne følger opp sine elever hjemmefra. Thomas Tøllefsen Lærere som underviser hjemmefra kan være en god løsning.

På grunn av covid-19 og smitteverntiltak, så kan det bli langt vanligere å se lærere som underviser hjemmefra ved hjelp av moderne teknologi. Her ser vi et eksempel på Susanne som underviser Vg1  Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign i engelsk. Teknologien fungerte utmerket, så dette kan være et godt alternativ i noen tilfeller.

For ordens skyld, Susanne er ikke coronasyk og underviste klasser her på Breivang samme dag.

Elev som hoster i albuen

Endringer i råd om når man må være hjemme ved sykdom

Les informasjonsbrev fra TFFK til foresatte og elever i videregående skoler.

Rektor Kristin Bjørnsdatter Halvorsen

Covid-19 gjør at høstens foreldremøter ikke vil foregå på samme vis som før.

Børre Krudtå, divisjonsdirektør næring og kompetanse

Rektor Kristin Halvorsen taler til elever og ansatte

Om skolestart og covid-19

Elever i klasserom som jobber.

Alle elever må signere skolens elevkontrakt. Er du under 18 år må dine foresatte signere.

Elev som jobber på PC

Alle elever på Breivang må snarest fylle ut nettskjema med oppdatert informasjon.

Alle elever som begynner på videregående får et utstyrsstipend skal dekke Elev-PC. I tillegg er det andre stipender som skolen bestiller utstyr for.

Karakterutskrift på papir

Standpunkt- og halvårskarakterer vil bli satt og publisert i SkoleArena fredag 12. juni.

Er du elev ved en av de videregående skolene i Troms? Har du søkt fagopplæring i bedrift?