Direktesendt utdanningsmesse fra Studio B

I dag strømmes det informasjon fra Breivang. Nordlys laget en flott sak om våre dyktige medieelever.

Følg våre reiseråd

Fylkestrafikk har utarbeidet reiseråd i forbindelse med Covid-19

Breivang vgs på rødt nivå frem til 19. januar

Nasjonale føringer ang. smittevern, har plassert Breivang vgs. og alle andre videregående skoler i fylket på rødt nivå frem til 19. januar.

God jul!

Årets juleavslutning ble korona-annerledes, men julestemningen på Breivang var fullkommen.

Breivang langt over snittet

Skolebidragsindikatoren viser igjen at Breivang løfter elevene våre langt over landsgjennomsnittet, og i år; både på studieforberedende og yrkesfag.

Endring i Tromsø kommunes råd og anbefalinger

19.11 endret Tromsø kommune sine lokale råd for smittevern i kommunen. Det får konsekvenser for stedlig undervisning på Breivang i uke 49

Koronatiltak torsdag 5. november

Skoleeier har i møte med Tromsø kommunes smitteteam bestemt følgende:

Biden vant stort på Breivang

Valgvaken på Breivang måtte coronautgå, men skolen var full av amerikansk valgkampstemning i dag.

Hyppige kunstutstillinger

På Breivang stiller våre elever ut kunsten sin med samme hyppighet som noen skifter skjorte. iTromsø laget en flott sak fra skolen.

Webinar - Psykisk helse

Webinar for elever på Vg1 tirsdag 13.oktober kl. 09.00-10.30.