Tilbake til normalt gult nivå

Regjeringen trekker tilbake tiltakene som ble innført før påske. Fra og med mandag 19.04 er vi tilbake til «normalt» gult nivå.

Møte med presidenten

Vg2 på Medier og kommunikasjon hadde videosamtale med stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i samfunnsfagstimen denne uka.

Ny veileder for smittevern

Den nye veilederen trer i kraft 12. april.

Innstramminger covid-19 fra 5. mars

I forbindelse med økt smitte i Tromsø gjøres det tiltak også på Breivang.

Kropp i kull og leire

Kunst, design og arkitektur har jobbet med kullstift og leire.

Direktesendt utdanningsmesse fra Studio B

I dag strømmes det informasjon fra Breivang. Nordlys laget en flott sak om våre dyktige medieelever.

Følg våre reiseråd

Fylkestrafikk har utarbeidet reiseråd i forbindelse med Covid-19

Breivang vgs på rødt nivå frem til 19. januar

Nasjonale føringer ang. smittevern, har plassert Breivang vgs. og alle andre videregående skoler i fylket på rødt nivå frem til 19. januar.

God jul!

Årets juleavslutning ble korona-annerledes, men julestemningen på Breivang var fullkommen.

Breivang langt over snittet

Skolebidragsindikatoren viser igjen at Breivang løfter elevene våre langt over landsgjennomsnittet, og i år; både på studieforberedende og yrkesfag.